Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 
Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
30
02
04
06
07
09
11
12
13
14
16
18
19
20
21
23
25
26
27
28
30
02

---
---
Kracht en vitaliteit

Gezondheidsweek vanaf € 357 
Profiteer zeven dagen lang van de gebundelde medische competentie van het kuuroord.  Versterk uw gezondheid en verzamel nieuwe energie.

» meer...


 

Malbergkliniek

Seite ausdrucken

De Malbergkliniek is een speciaalkliniek voor revalidatie. Doel van de revalidatie is een stijging van het individuele lichamelijke, geestelijke en sociale prestatievermogen na een acute ziekte, een operatie of bij chronische ziekteverschijnselen. Het is ons streven, u op weg daar naartoe met raad en daad ter zijde te staan en u te helpen om uw leven weer leefwaardiger te maken. Onze veelzijdige en geneeskundig gefundeerde inspanningen beschrijven wij als „hulp bij zelfhulp“. Verdere bouwstenen van de filosofie van onze kliniek zijn: de best mogelijke medische verzorging, duidelijk gedefinieerde behandelingszwaartepunten en een consequent nastreven van de behandelingsdoelen. Wij willen graag, dat u zich tijdens uw verblijf in de kliniek goed voelt. Ons zeer uitgebreide team van therapeuten is zo samengesteld, dat het zich specifiek op uw individuele ziektebeeld instellen kan. Grondig onderzoek, doelgerichte behandeling en een veelomvattende liefdevolle verzorging, dat beschouwen ons ervaren artsenteam, het verplegend personeel, de therapeuten en onze medewerkers en medewerksters in de ondersteunende diensten en de kliniekleiding als hun opgave. Onze moderne technische uitrusting is van groot nut en biedt veelzijdige mogelijkheden voor diagnose en behandeling.

Indicatiespectrum


interne geneeskunde
orthopedie
kno (keel-neus-oren)
gynaecologie
fysicalische - en revalidatiegeneeskunde 
neurologie
oncologie
algemene geneeskunde
psychotherapie
geriatrie
urologie


Nadere inlichtingen/contact


Informatieflyer over de Malbergkliniek
 » Flyer

 

 

 

 Malbergklinik
Fachklinik für Rehabilitation Bad Ems GmbH (speciaalkliniek voor revalidatie)
Römerstraße 44-46
56130 Bad Ems
Tel. 02603-9750
Fax 02603-975744
  Kaart 
» www.malbergklinik.de

oncologie
 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK