Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 
Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
30
02
04
06
07
09
11
12
13
14
16
18
19
20
21
23
25
26
27
28
30
02

---
---
Kracht en vitaliteit

Gezondheidsweek vanaf € 357 
Profiteer zeven dagen lang van de gebundelde medische competentie van het kuuroord.  Versterk uw gezondheid en verzamel nieuwe energie.

» meer...


 

Maharishi Ayurveda

Seite ausdrucken

Ayurveda topkwaliteit op wereldklasseniveau in Duitsland. De al meermaals bekroonde en gecertificeerde privékliniek in Bad Ems is sinds 1993 één van de leidende Ayurveda-inrichtingen in Europa. 80 Medewerkers en medewerksters verwennen internationale gasten op 1.200 m² licht doorstroomde behandelingsoppervlakte in de Kaiservleugel van het Häcker’s Grand Hotel Bad Ems – direct aan de oever van de Lahn.

Het kernstuk van de ayurvedische therapieën is „panchakarma“. Deze ongelofelijk ontspannende en diep reinigende kuur heeft tot doel, ongezonde lichaamseigen stofwisselingsresten en milieugiften op te lossen, uit de cellen te verwijderen en op zachte wijze uit het lichaam te lozen. Preventie, verjonging, revitalisering en genezing komen op zachte en natuurlijke wijze tot stand. Weinige dagen al hebben het effect van een vakantie met een lang aanhoudende ontspannende waarde en een merkbare verbetering van de gezondheid zonder de belasting van een lange vliegreis. Het behandelingsaanbod is veelzijdig. Het spectrum gaat van eendaagse of weekendaanbiedingen tot aan een op de totaliteit gerichte 21-daagse kuur.

Verdere voordelen: authentieke Ayurveda-behandelingen, competente behandeling en verzorging door ervaren Ayurveda-artsen, 4- en 5-sterren wooncomfort naar keuze, buitengewone service, eigen excellente Ayurveda-keuken, prachtig rivierenlandschap en een uitermate veelzijdig cultureel aanbod. Maharishi Ayurveda is onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles en veelvuldig bekroond met het predicaat I E5, zodat de Ayurveda privékliniek in Bad Ems met de weinige uitzonderlijke Ayurveda-klinieken in India gelijk gesteld worden kan.

Medische indicaties


  preventie
stresssyndromen
gynaecologische ziekten
over- en ondergewicht
aandoeningen van het maag-darmkanaal
stofwisselingsproblemen
gewrichts- en wervelkolomaandoeningen
luchtwegaandoeningen
allergische aandoeningen
huidziekten
hart- en vaatziektenNadere inlichtingen/contact


Informatieflyer over de Ayurveda-Kliniek
» Flyer

 

 

  Imagefilm over Ayurveda en de Ayurveda-Kliniek Bad Ems
» Imagefilm bekijken


Maharishi Ayurveda
Gezondheids- en Cursuscentrum Bad Ems GmbH
Van staatswege erkende privékliniek (§30 Vestigingswet)
Am Robert Kampe Sprudel

56130 Bad Ems
Tel. 0049 26 03 - 94 07-0
Fax 0049 26 03 - 31 22
  Kaart 
» www.ayurveda-badems.de


 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK