Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
31
01
03
05
06
07
08
10
12
13
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31
01
03

---
---
Kracht en vitaliteit

Gezondheidsweek vanaf € 357 
Profiteer zeven dagen lang van de gebundelde medische competentie van het kuuroord.  Versterk uw gezondheid en verzamel nieuwe energie.

» meer...


 

AOK-Kliniek

Seite ausdrucken

De AOK-Kliniek Bad Ems is een speciaalziekenhuis voor cardiologische en orthopedische revalidatie met 166 bedden. De kliniek maakt deel uit van de HELIOS-Kliniken GmbH, een van de grootste exploitanten van klinieken in Duitsland.

De behandeling begint normaal gesproken in aansluiting op een verblijf op de cardiologische of orthopedische afdeling van een ziekenhuis voor acute geneeskunde. Maar ook zonder een voorafgaand verblijf in een ziekenhuis kan een stationaire of gedeeltelijk stationaire revalidatiebehandeling plaatsvinden. Patiënten van alle zorgverzekeringen kunnen hier opgenomen worden. In maart 2010 werd een nieuw therapiegedeelte in de kliniek geopend. Deze ruimten zijn met de modernste therapieapparatuur uitgerust.Sinds het voorjaar van 2011 beschikt de kliniek over een café met een aan de Lahn gelegen zonneterras, een minimarkt waar men de belangrijkste dagelijkse benodigdheden maar ook sportkleding en therapie-hulpapparatuur kan kopen, een televisielounge met uitzicht op de Lahn en een kapsalon annex pedicurestudio. Tot onze verdere aanbiedingen behoren ook zogenaamde „keuzedienstverleningen“. Daartoe behoort onder andere een eigen comfortafdeling, die u een omgeving op hoog hotelniveau biedt. Dat betekent: stijlvolle inrichting met edele houtsoorten en een grote comfortbadkamer, meervoudig elektrisch verstelbare bedden, een ingebouwde minibar, flatscreentelevisie en Dvd-speler en nog veel meer. Ook bijzondere menu’s, die in het eigen restaurant met menukeuze geserveerd worden, staan de patiënten op de comfortafdeling ter beschikking. De verzorging krijgt eveneens bijzondere aandacht. Uw persoonlijke servicemanagerin staat u vanaf het moment dat de voorbereiding van uw verblijf begint, gedurende uw gehele kliniekverblijf tot zelfs na het einde van de stationaire behandeling ter zijde. Vanzelfsprekend kunnen ook uw naasten en familieleden van deze voordelen profiteren; daarvoor staan 4 familiekamers ter beschikking.

Deze keuzedienstverleningen kunt u via een particuliere aanvullende verzekering afrekenen of ook als particulier boeken en zelf betalen. Ook bieden wij alle bewoners van de regio, de kuurgasten evenals bezoekers van de stad Bad Ems ambulante therapiebehandelingen (op recept of particulier) aan. Naast lymfedrainages, klassieke massages, apparatentraining, elektrotherapieën en bewegingsbaden bieden wij nog een groot aantal andere therapieën aan. Vanzelfsprekend kunt u ook als cadeau voor uw geliefden een cadeaubon voor therapiebehandelingen kopen.

Nadere inlichtingen/contact


Informatieflyer van de AOK-Kliniek Bad Ems
» Flyer 

 
AOK-Klinik

behorend tot de HELIOS-Kliniken GmbH
Viktoriaallee 27

56130 Bad Ems
Telefon: 00492603-9780
Telefax: 00492603-978499
Kaart
» www.helios-kliniken.de/bad-ems