Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Bad Ems-film

Bad Ems - Film angucken

Virtuele wandeling

Virtual Tour

Brochures & downloads

Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
26
27
01
03
04
10
11
12
19
24
26
27
01

---
---
Kracht en vitaliteit

Gezondheidsweek vanaf € 357 
Profiteer zeven dagen lang van de gebundelde medische competentie van het kuuroord.  Versterk uw gezondheid en verzamel nieuwe energie.

» meer...


 

Emser Therme (warmwaterbronbad)

Seite ausdrucken

Een van de modernste en attractiefste warmwaterbronbaden in Duitsland

Sinds december 2012 is één van de modernste en aantrekkelijkste wellness-thermaalbaden van Duitsland in Bad Ems geopend! Wezenlijk element van de nieuwe Therme is in het bijzonder de gefundeerde balneologische (balneologie = de leer van de invloed van verschillende soorten baden op het lichaam) filosofie, die badcultuur en badkwaliteit met de nieuwste medische knowhow verbindt. Gebaseerd op de vier zuilen van de ontspanning krijgt de gast een ontspanningsconcept dat zich bewezen heeft. Deze combinatie uit training van de bloedsomloop door beweging, baden met wisselende temperaturen ( bad en sauna), fysieke ontspanning en mentale rusttijden maakt het mogelijk, het optimale uit een verblijf in een thermaalbad te halen.

Emser ThermeAls deze inzichten met een schitterende atmosfeer gecombineerd worden, beleeft de gast wellness en ontspanning op het hoogste niveau. Op basis van een meer dan 40-jarige ervaring in deze branche weet de firma Kannewischer, dat gasten zich alleen in een kwalitatief hoogstaande omgeving optimaal voelen en ontspannen kunnen. Daarbij horen een comfortabele en intieme vormgeving, moderne techniek, perfecte hygiëne en een uitmuntende dienstverlening.

Comfortabele vormgeving met een schilderachtige ligging


De behaaglijke vormgeving wordt bij de Emser Therme door de schilderachtige ligging ondersteund. Ingenesteld in het idyllische landschap, direct aan de Lahnoever gelegen, zal de Therme zowel boven de omgeving uitsteken als zich toch tijdloos in de natuur invoegen. De aantrekkelijke standplaats maakt het mogelijk, uitkijkpunten te creëren die de gast vergezichten over het onaangetaste, romantisch aandoende rivierlandschap bieden.


WellnessgalerieVoor wie er tussenuit trekken wil om zich een korte vakantie met ontspanning, wellness en herstel te gunnen, biedt de nieuwe Emser Therme veelzijdige mogelijkheden op het hoogste niveau. Een ruim warmwaterbronnenlandschap met het kostbare en tot over de landsgrenzen bekende Emser geneeskrachtige water, het saunapark, de wellnessgalerij en het fitnessprogramma bieden volop ruimte voor ontspanning en verademing. Daarnaast presenteren de Therme in elk gedeelte heel speciale highlights, die aan de lange traditie als badplaats aansluiten en deze nieuw interpreteren. Op deze wijze is een modern, aantrekkelijk en “echt” thermaalbad ontstaan, dat geen wens onvervuld zal laten.

De nieuwe welzijnslandschappen in één overzicht


Warmwaterbronnenlandschap
  Bewegings- en Therapiebekken 30° C
  Warm bronwaterbekken binnen 33° C
  Warm bubbelbekken 38° C
  Heetwaterbekken 38° C
  Stoombad (47°C, 100% relatieve luchtvochtigheid)
 ▪ Koudwaterbekken
  Warm-Buitenbekken 34°C in de winter, 30°C in de zomer
  Buiten-Sportbekken in de zomer solarverwarmd 24-26° C
Bijzondere highlights zijn: een zintuigprikkelruimte en de grote regendouche.

WellnessGalerij
  Softpack (Waterzweefbed)
  Massages in vele soorten
  Beauty
  Keizerbad voor 2
Bijzonder highlight van dit gedeelte is een Hamam (Turks bad)met stoombad en schuimmassage.

SaunaPark
  Binnen: zoutsauna, sanarium, stoombad
  Buiten: opgietsauna, profisauna, Finse Sauna op een riviersauna
Bijzonder highlight van het saunapark is een riviersauna.

FitnessPanorama
  Cursusruimte
  Gedeelte voor vrije training met cardio-, kracht- en stretchinggedeelte
Bijzonder highlight wordt een overdekt fitnessterras.

Gecompleteerd wordt het aanbod met een shop en een wellness-georienteerd restaurant met een op verse producten gebaseerde keuken.


Nadere inlichtingen


» www.emser-therme.de